Zoeken naar coverbands gezocht

coverbands gezocht
 
COVERBANDS GEZOCHT Jampop.
Wil je graag laten horen hoe goed je het origineel benadert of geef je er graag je eigen draai aan; meld je dan aan bij Tino van Kats, tinova n kats16@gmail.com of 06 48 57 35 26. Posted by pieter oktober 18, 2016 Reacties uitgeschakeld voor COVERBANDS GEZOCHT.
Band gezocht? Coverband Colibri!
Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon Colibri! Volg ons op.: Copyright 2018 Coverband Colibri.
Drummer gezocht Muzikantenbank.NET.
Heavy rock/metal coverband Cabbage Men zoekt per direct een drummer om onze band te versterken. Cabbage Men bestaat uit redelijk ervaren muzikanten die inmiddels 25, jaar in deze samenstelling spelen en heeft inmiddels goed ontvangen optredens. Drummer voor nieuwe soul coverband. Categorie: Drummer Gezocht Zaanstreek Noord-Holland.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
Vermeld hierin de naam van de band, de locaties waar je kunt spelen, jullie beschikbaarheid, de gemiddelde duur van een optreden, het genre muziek dat de band speelt, de contactinformatie en eventuele bijzonderheden. Met muzikale groeten., Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland.
Drachten Gezocht: Coverbands voor de Oerrock Play-Offs Drachtster Courant.
0846: Vlooienmarkt in Bakkeveen. Gezocht: Coverbands voor de Oerrock Play-Offs. Laatste update: 15 augustus 2017 om 22.56 uur. Altijd al gedroomd om met je cover of tribute band op het Oerrock Festival te staan? Deelname aan de Oerrock Play-Offs bieden je de kans.
Gala band gezocht? Boek Motion Coverband!
Motion coverband live zien? Benieuwt naar hoe een avond met Motion coverband eruit ziet? U bent van harte welkom! Via het contact formulier kunt u een afspraak met ons plannen. Dat kan tijdens één van onze wekelijkse repetities of optredens.
/COVERBAND GEZOCHT/.
De coverband en live band wordt dan ook gezocht via het internet door vele toevallige passanten die graag onze gratis live muziekfragmenten beluisteren. Zoals het hier klinkt, klinkt het ook live want dit zijn live opnames van verschillende feesten die we deden.
Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.

Contacteer ons