Op zoek naar coverband gezocht?

coverband gezocht
 
Coverband overzicht Gigstarter.
Er moet bij het boeken wel rekening worden gehouden met de ruimte die een coverband nodig heeft. Om een feestelijke show te kunnen geven zijn coverbands vaak grote formaties. Drive in Show. Een Drive in DJ boeken is een goed alternatief voor de coverband als de locatie beperkingen heeft.
Band gezocht Muziek 2dehands.be.
4 januari 2019 1736: Koksijde Oostduinkerke. Saxofonist M/V gezocht voor fifties rocknroll. Regio Mechelen/Zemst Goed draaiende 7 koppige 50's' coverband van prima niveau op zoek naar een toffe saxofonist, man of vrouw, die zijn ins. 4 januari 2019 1240: Mechelen Leest.
De betere coverbands in België en Nederland.
Zij pulseren op dance en funk, gaan moeiteloos over op pop en feel good, draaien alles nog eens goed door de remixer, om jou dan in beweging te brengen met hun legendarische danspasjes. SINT-KATELIJNE-WAVER Checkpoint Charlie is een coverband die niét klinkt als een coverband!
Bands gezocht voor optredens! Zware Metalen.
bBands gezocht voor optredens in Café de Vrijbuiter/b. Het seizoen voor optredens in Cafe de Vrijbuiter te Goes zeeland begint weer! Het seizoen loopt van september tot uiterlijk mei. En daarom ben ik op zoek naar bands die het leuk cq.
Bassist gezocht: overzicht van muzikale marktplaatsen Basgitaar Shop.
Ben je op zoek naar een band om in te bassen, dan kun je je zoektocht beginnen op internet. Type gewoon de termen bassist gezocht in en er worden tal van sites getoond waar vraag en aanbod van muzikanten bij elkaar worden gebracht. Dit zijn een soort marktplaatsen voor muzikanten. In dit artikel hebben we de meest interessante muzikale marktplaatsen voor je op een rijtje gezet. Muzikantenbank.net is een vindplaats voor muzikanten en bands. Je kunt hier zelf een advertentie op plaatsen of het aanbod van muzikanten en bands in jouw omgeving op raadplegen. Je kunt zoeken op provincie, op regio en of je kunt ook aangeven of je wilt spelen in een coverband of in een band in oprichting.
Rotown Rotterdam Concerts, food, drinks and more!
Festival met de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek. Vvk 24 mrt. za 19 oktober 2019. Left of the Dial. Locatie: Diverse locaties. Festival met de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek.
Keyboard Muzikant Gezocht mSpotter Muzikant Gezocht mSpotter.
Coverband looking for a pianist and a second singer Gezocht / Keyboard. Non professional black music-style coverband based in Brussels is looking for a pianist as well as a second singer to share vocals with Sandra for duos, lead and backing-vocals.
Het forum voor Muziek Live op WijTrouwen.com.
Op zoek naar een uptempo coverband voor tijdens ons trouwfeest! Beste allemaal, We zijn voor ons trouwfeest op zoek naar een swingende coverband die er de sfeer in kan brengen voor een uur voordat de dj gaat draaien, de bedoeling is dat de voeten van de vloer gaan, wie kan ons helpen?

Contacteer ons