Meer resultaten voor band gezocht voor optreden

band gezocht voor optreden
 
Band gezocht BELGISCH CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
Het doel is om snel te kunnen optreden en ervaring op het podium te laten toenemen. Merelbeke Bassist zoekt Band Pop R'roll' Rock. in 0 band 16.07.2018 Merelbeke bass zoekt pop band Ik ben een beginnend bassist volg nu voor 6de jaar opleiding. Zou graag met andere muzikanten samen spelen. Sta open voor andere genres. Grimbergen Beigem Drummer zoekt Band R'roll' Rock Blues/Swing. in 0 band 15.07.2018 Band gezocht Heel graag had ik een nieuwe band opgericht met muziek van vroeger tot nu.
/COVERBAND GEZOCHT/.
Afhankelijk van de prijs en het budget spelen we met drievier, of vijf muzikanten. Ook een duo is mogelijk: bvb saxofoon en Discobar DJ. Muzikaal is er dus voor ieder wat wils. Hoe vaak per week wordt er online op google gezocht achter een coverband of live band?
Een contract voor je optredens Poppunt.
Dit geldt ook voor eventuele schade die door het publiek wordt toegebracht aan het materiaal van de groep. De organisator moet zich ook verbinden om voldoende publiciteit te maken voor het optreden. Van een jeugdhuis kan je natuurlijk geen nationale campagne verwachten, maar enkele affiches en flyers in het jeugdhuis zelf en omgeving zijn gebruikelijk. Er moet bepaald worden wat er gebeurt als een optreden wordt afgelast. Wordt de gage toch betaald? Wordt er zo snel mogelijk naar een andere datum gezocht?
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
Vermeld hierin de naam van de band, de locaties waar je kunt spelen, jullie beschikbaarheid, de gemiddelde duur van een optreden, het genre muziek dat de band speelt, de contactinformatie en eventuele bijzonderheden. Met muzikale groeten., Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland.
Muzikanten gezocht? Plaats een oproep Gigstarter.
Aan de hand van een online formulier geeft de opdrachtgever aan waar hij of zij naar op zoek is. Zie het als een muzikanten gezocht prikbord. Het team van Gigstarter koppelt deze wensen aan geschikte artiesten op het platform. Deze artiesten krijgen de gegevens van het evenement te zien en kunnen hierop reageren en aangeven of ze beschikbaar zijn. Een formule die al honderden opdrachtgevers en muzikanten bij elkaar heeft gebracht. Singer-songwriter Nick van Wyk heeft via de oproepfunctie al enkele mooie Gigs gespeeld. De oproep in de praktijk. Tom van Gigstarter: We zien de mooiste dingen voorbij komen door de oproepfunctie. Zo was er een muziekcafé dat op de dag zelf een vervanger zocht voor een band. Door een oproep te plaatsen had de opdrachtgever opeens keuze uit elf bands die graag die avond wilden optreden!
Muzikanten en bands Locanto muzikanten gezocht België.
Ik hoop een leuke rock. Drummer/drumster dringend gezocht! Drummer/drumster dringend gezocht! Mid sixtiesband uit het Leuvense zoekt dringend een drummer of drumster zingen of backing vocals is een plus maar niet onoverkomelijk om. Gemotiveerde drummer voor band rond Leuven gezocht.
Spelen en zingen in muziekgroepen en coverbands Koopjeskrant.be.
gezocht country bluegrass folk rock-blues groep of mengeling ik speel bass en ritme gitaar omg oostende geen metal black, metal, dead metal en ander staal hard rock. Coverband Cousin Made. Dé akoestische coverband die je moet gezien hebben! Hetgeen COUSIN MADE onderscheidt van alle anderen is de onmiskenbare genetische" blend" van hun stemmen! Rockcoverband zoekt leading voice. Goed draaiende classic rockcoverband uit de kempen is op zoek naar een zangeres/zanger met stevige stem om asap de band te vervoegen.Omdat je de front vrouw/man wordt is. 2 e-tickets graspop donderdag 21 juni. 2 e-tickets graspop, guns n roses, voor vandaag.
Uw band op ons podium? BOOGIEWOOGIE café.
Uw band op ons podium? Uw band op ons podium? Kandidaat om te spelen in Den Boogie? Wij krijgen maandelijks tientallen aanvragen voor optredens in Den Boogie. Dit gebeurt per email, via nieuwsbrieven, boekingskantoren, per telefoon, gsm, demos, in het café, enz. Dit is op termijn niet langer beheersbaar. Indien je jouw groep wil voorstellen, dan kan dat uitsluitend via deze weg.: Deel uw gegevens mee in een reactie helemaal onderaan deze pagina. 10 lijnen en een link naar een MYSPACE-account Youtube, vi.be, Revernation, Soundcloud waarop uw muziek te beluisteren/bekijken is. Wij raadplegen regelmatig uitsluitend deze pagina die dient als centraal meldpunt voor kandidaat-optredens. Indien uw bericht voldoet aan bovenstaande info dan worden uw gegevens geëvalueerd voor een mogelijk optreden.

Contacteer ons