Meer resultaten voor band gezocht voor optreden

band gezocht voor optreden
 
Veiligheidscontrole nodig.
Hulp voor toegankelijkheid. Druk op alt / om dit menu te openen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Klara Blijf verwonderd.
Boetiek Klassiek van 16 juni staat in het teken van het zomerfestival AlbaNova. Artistiek directeur Paul Craenen bespreekt het programma en algemeen directeur Esther Ursem praat over Musica, de organisatie achter AlbaNova die 40 jaar bestaat. Bart Rodyns en Nicolas Callot stellen hun nieuwe cd voor die u live kan horen op AlbaNova.
Jongin Arnhem Rijn IJssel steunt Serious Request! Artiesten en bands gezocht voor Open Mic Arnhem.
Artiesten en bands gezocht voor Open Mic Arnhem. Geplaatst op 30 november 2016 Door Redactie Jongin Arnhem In Talent uit Arnhem, Talenten. Ben jij een singer-songwriter, heb jij een band of heb je nog niet zo veel podiumervaring en wil je toch heel graag op het podium staan?
Mojo Concerts Concerten, festivals en evenementen.
Mark, Gary en Howard praten je door de video van These Days heen. En omdat de band al een jaar of drie geen video meer hebben geschoten ging niet alles even smooth. Een goudeerlijk kijkje achter de schermen. 4 dagen geleden. Cyborgs en lasers! Muse is getting geared up voor de Simulation Theory Tour.
Het Jostiband Orkest Jostiband.
Via het invullen van het donatieformulier geef je aan donateur te willen worden van het Jostiband Orkest. Ga naar doneren. Voor de pers. Voor de pers. Iedereen is bijzonder Jostiband. 2471 PB Zwammerdam. 2470 AA Zwammerdam. 088 967 23 81.
Bands gezocht voor optredens op Franse campings Popunie Rotterdam.
Je dient wel je eigen tentje mee te nemen, maar je kunt dan gratis op de camping staan. Je hebt ook de keuze om een optreden op één camping te doen. Je bent dus niet verplicht om alle campings te doen. Heb je hier interesse in of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar portlepine@rcn.fr. Voor meer informatie bezoek je de website van RCN. Deel dit artikel.: Meer zoals dit. Bands gezocht voor Female Fronted Rocknight. Maakt jouw band stevige rock?
Show image.
LEV Aanbidding Concerten Liederen Bladmuziek.
Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen. De band probeert altijd aan te sluiten bij de identiteit van de gemeente/ plek waar zij speelt. Boek ons voor een optreden.

Contacteer ons