Meer resultaten voor akoestische coverband

akoestische coverband
 
Wij Zijn Gestrand De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en ak
Wij Zijn Gestrand. De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en akoestische gitaar. Wij Zijn Gestrand. Zoeken naar: Zoeken. Wij Zijn Gestrand.
Lara Leaves Akoestische Coverband voor Bruiloft, Feest Achtergrond.
Lara Leaves is een akoestische coverband voor bruiloft, feest achtergrond. Deze band is dan wel klein in bezetting duo/trio maar groots in energie met een volle sound. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit, professionaliteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband geschikt voor bruiloft, feest of andere gelegenheden.
Akoestische band boeken? Kijk op akoestische-band.be.
Een betaalbaar akoestisch duo of stijvolle vintage coverband. Wij verzorgen al 20 jaar muzikale omlijsting en zijn een expert op het gebied van akoestische muziek tijdens een bruiloft ceremonie, receptie, avondfeest en het verzorgen van live achtergrondmuziek. Kies een akoestische band.:
akoestische coverband Woodworks covers in eigen jas!
Voordat hij bij deze akoestische coverband speelde, was hij erg actief in de Ierse folk met zijn band The Old Firm. Al met al een gedreven, muzikaal en energiek drietal dat begrijpt wat het is om muziek te maken voor het publiek en niet alleen voor henzelf. Een akoestische coverband zoals hij moet zijn volgens hen zelf!
akoestische band De Compagnien Swinging.nl.
Tegenwoordig is deze akoestische band ook te boeken als De Compaenen The Horn Kings, waarbij De Compaenen is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op de diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.
Akoestisch duo MAIS.
Akoestisch duo MAIS bestaat al 15 jaar. Met de uitbreiding van percussie is MAIS ook een akoestische band. Met Anouk op cajon en handpercussie krijgt de band het publiek aan het dansen met akoestische beats. AKOESTISCHE BAND MAIS. AKOESTISCH DUO MAIS.
The Tributes Akoestische Coverband.
Deze succesvolle akoestische coverband brengt. je een kampvuurgevoel en festivalsfeer. Met 90's' top2000 classics, veel recente hits., verzoekjes, improvisatie, interactie en energie. Volg The Tributes. Facebook Instagram YouTube. Ook te boeken met DJ-set! Of als DUO. 2017 The Tributes info@thetributes.nl 06 4975 8219.
Moon About Akoestische bruiloftband voor receptie en dansvloer.
Moon About is op een sfeervolle manier aanwezig en legt leuk contact met de gasten zonder een hoofdrol op te eisen die is voor jullie! akoestische muziek op receptie tuinfeest Foto Yes I Do yesido.nl. jullie programma is ons programma.

Contacteer ons