Meer resultaten voor akoestische coverband

akoestische coverband
 
Vuur Vlam akoestisch trio vuurenvlammuziek/akoestischebandmetzangerespopmuziek.
Vuur Vlam is een akoestische band met zangeres en zangers met een repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek. We spelen akoestisch met een contrabas, akoestische gitaar en lichte drums. Er is geen podium of installatie nodig. We kunnen dus overal staan en tussen de gasten door bewegen en op verschillende plaatsen spelen.
Wij Zijn Gestrand De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en ak
Wij Zijn Gestrand. De leukste akoestische coverband van Nederland. Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. De band bestaat uit een zangeres, contrabas en akoestische gitaar. Wij Zijn Gestrand. Zoeken naar: Zoeken. Wij Zijn Gestrand.
Akoestische Band Huren?
Acoustic Avenue Akoestische band akoestisch mobiel duo trio. Acoustic Radio Akoestische band akoestisch duo trio. Amigos Latinos Akoestische band salsa latin band. Andrews Darlings Akoestische band andrews sisters coverband. A-Tune Akoestische band jazz lounge music. Ayesha Akoestische band allround jazz en pop band.
Akoestische Coverband De Band Vox. Bruiloftartiest uit Amsterdam, provincie Noord-Holland. Plan je bruiloft met huwelijksentertainment van Akoestische Coverband De Band Vox.
Graag ontvang ik meer informatie over uw diensten. Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox." Akoestische Coverband De Band Vox. Ceremonie, Feest, Receptie. 60s, 70s, 80s, 90s, Country, Disco, Feest, Jazz, Nederlandstalig, Nederpop, Pop, Rock.
Home.
Maatvol is een energieke nederlandstalige coverband en bestaat uit vijf ervaren muzikanten. Je kunt hier alle informatie vinden over onze band, de bandleden, onze muziek en nog veel meer. Wij komen uit Utrecht en omgeving en zijn sinds 2013 actief.
100% Nederpop Coverband Branding Nederlandstalig repertoire voor Feesten en Partijen.
Unitfeest Politie Rotterdam Hendrik Ido Ambacht 06/10/15. Stolwijk live" Stolwijk 22/08/15. Bekijk ons repertoire. Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail of een bericht middels onderstaand contactformulier. Wij bellen of mailen je spoedig terug om jouw individuele wensen te bespreken. Coverband Branding 100% Nederpop 2018.
LARA LEAVES Akoestische coverband voor bruiloft, feest achtergrond.
Een intieme bezetting met een hoge dosis energie volle sound, wat werkt voor kleine gelegenheden maar ook perfect is om alle gasten de dansvloer op te krijgen. Je kan alle kanten op met deze akoestische coverband dankzij hun jaren ervaring, professionaliteit flexibiliteit.
Akoestische band op jullie bruiloft: een leuk duo of trio BUROLIVEMUZIEK.
Van een latin band die de muziek akoestisch speelt tot aan veelzijdige akoestische bands die qua verzoeknummers alle kanten op kunnen: met een akoestische artiest zorgen jullie voor een geslaagde bruiloft. Nederlandse akoestische bands. Bekijk bijvoorbeeld de Nederlandse akoestische bands, die al duo of trio zorgen voor een bijzonder geslaagd feest.

Contacteer ons